Mazda met wereldprimeur naar Frankfurt

mazda-koeruMazda heeft op de komende en 66e IAA van Frankfurt een wereldpremière met de aangekondigde onthulling van de Mazda Koeru, een nieuwe crossover SUV concept car, die een statement maakt in het nog steeds aan populariteit winnende en concurrerende segment van de crossover SUV’s.

Koeru, Japans voor ‘overtreffen’ of ‘verder gaan dan’ is een passende naam voor het nieuwste idee van Mazda in deze gestaag groeiende crossover SUV-markt, waar het merk opnieuw de bestaande normen probeert te overtreffen en de lat weer hoger legt op het gebied van prestaties, efficiëntie en algehele waarde.

Met zijn formidabele Kodo – Ziel van Beweging ontwerp straalt de Koeru de kracht en vitaliteit van een roofdier uit, in combinatie met een uniek niveau van geraffineerde waardigheid. Hij is voorzien van het volledige scala aan nieuwe SKYACTIV technologieën en beschikt daardoor over uitstekende dynamische prestaties, een laag brandstofverbruik en up-to-date veiligheidsvoorzieningen, zonder compromissen te doen aan Mazda’s gepatenteerde rijplezier.

Lees ook:Mazda toont nieuwe CX3
Lees ook:Mazda showt vlotte concept in Geneve
Lees ook:Mazda showt de Koeru
Lees ook:Mazda komt met CX-3 Crossover…
Lees ook:Mazda komt met nieuwe Crossover suv…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.