Mazda showt vlotte concept in Geneve

Mazda heeft op de Autosalon van Geneve 2011 de Wereldpremière voor de Mazda Minagi, een concept van een compleet nieuwe compacte crossover SUV. De Minagi bevat de nieuwe SkyActiv technologie van de Japanse fabrikant en is ontworpen volgens het nieuwe ontwerpthema van het merk onder de naam ‘Kodo’, de ‘ziel van beweging’. De spannende Minagi bijt het spits af voor de lancering van Mazda’s toekomstige generatie automodellen en symboliseert de evolutie van het merk Mazda aan het begin van een nieuw tijdperk. De Minagi is een compact crossover SUV concept dat de SkyActiv technologieën, die volgens Mazda staan voor de harmonie tussen rijplezier en uitstekende milieu- en veiligheidsprestaties, combineert met het emotionele Kodo design, dat opgekropte energie uitstraalt. Die barst van de vitaliteit, terwijl de auto zich behendig een weg baant door het altijd drukke stadsverkeer. De Minagi maakt gebruik van alle SkyActiv technologieën: een nieuwe motor en een bijbehorende versnellingsbak, met een SkyActiv carrosserie en chassis dat gewichtsbesparingen combineert met een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen. De Mazdastand op de Autosalon van Geneve toont straks nog meer nieuwe SkyActiv technologieën, de Mazda Shinari concept car en nog veel meer.

Lees ook:Mazda komt met nieuwe Crossover suv…
Lees ook:Nieuwe Mazda 6 – Russische premiere!
Lees ook:Mazda met wereldprimeur naar Frankfurt
Lees ook:Mazda toont nieuwe CX3
Lees ook:Mazda komt met 2 SKYLEASE GT voor zakelijke rijders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.