Nissan geeft nieuwe Juke een prijs…

118520_6_11Aan de populariteit van de Nissan JUKE komt volgens de fabrikant zelf nog lang geen einde. De unieke, maar in mijn ogen bepaald niet fraaie Crossover – die drie jaar geleden een nieuw segment openbrak en waarvan wereldwijd inmiddels meer dan 500.000 exemplaren zijn verkocht – is op talloze punten verbeterd. Nieuwe designelementen gaan gepaard met schone motoren, baanbrekende techniek én lagere prijzen. De vernieuwde JUKE arriveert in eind juni bij de Nederlandse dealers en is dan leverbaar voor prijzen vanaf 17.990 euro.

De opvallende Japannner kreeg onlangs een facelift en daarbij werden zowel de buitenkant als het interieur bijgeschaafd en opgepoetst.

De vanafprijs van 17.990 euro geldt voor de Nissan JUKE met 69 kW sterke 1,6-liter benzinemotor. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer led-dagrijverlichting, een radio/cd-speler met AUX-ingang en een bandenspanningscontrolesysteem.

Wie meer wil komt al snal uit op de 21.240 euro kostende 85kW JUKE 1.2 DIG-T die wordt aangeduid als de Acenta-uitvoering. Dit uitrustingsniveau omvat standaard mistlampen aan de voorzijde, lichtmetalen 17-inchwielen, automatische airconditioning, audiobediening op het stuur, Bluetooth-connectiviteit, cruisecontrol, Nissan Dynamic Control System en verchroomde interieuraccenten. Er zijn ook nog Connect Editions en Tekna’s in het programmma. De Nissan-dealer kan er vast alles over vertellen.

Lees ook:Nissan imponeert met JUKE-R
Lees ook:Nissan stunt met Juke Nismo RS
Lees ook:Nissan brengt de JUKE Premium Edition..
Lees ook:Nissan noemt de prijs voor haar super-Qashqai…
Lees ook:Kans maken op een nieuwe JUKE, bij Nissan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.