Kans maken op een nieuwe JUKE, bij Nissan!

Nissan Juke winnaar WintercheckVoor niets gaat de zon op en…, voor niets is ook elke Nissan winterklaar. Nissan-rijders kunnen immers van 21 tot en met 25 november bij de Nissan-dealer aankloppen voor een gratis Wintercheck. Bovendien maken zij kans op het winnen van een nieuwe Nissan Juke. De Nissan Wintercheck is ook na 25 november mogelijk en wel tot en met 31 januari 2017*.

De check bestaat uit een nauwgezette inspectie van tien belangrijke onderdelen. De Nissan-technici beoordelen zo of de auto goed voorbereid is op winterse omstandigheden. Daarnaast geven de monteurs tips en adviezen. Kleine werkzaamheden zoals het afstellen van de verlichting of het vervangen van een ruitenwisser worden natuurlijk meteen uitgevoerd tegen hele scherpe tarieven.

Om kans te maken op de nieuwe Juke dienen Nissan-rijders de unieke code op hun uitnodiging voor de Wintercheck bij de dealer te vergelijken met de winnende code. Die is al getrokken door de notaris en is bij iedere Nissan-dealer aanwezig.

Nissan-rijders kunnen de komende maanden ook profiteren van heel veel wintervoordeel. Zoals tien procent korting op winterse accessoires waaronder sneeuwkettingen, skidragers, skikoffers en winterbanden.

* van 26 tot en met 31 januari kost de Wintercheck 9,95 euro.

Lees ook:Gratis winterbeurt bij de Nissan-dealer
Lees ook:Kans op gratis…..bij Nissan!
Lees ook:Nissan imponeert met JUKE-R
Lees ook:Twee maanden lang voordeeltjes halen bij Nissan..
Lees ook:Nissan stunt met Juke Nismo RS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.