Nissan imponeert met JUKE-R

01-Nissan-Juke-RMet de introductie van de JUKE-R heeft Nissan in 2011 naar eigen verklaring een nieuwe standaard gezet: het is de eerste Crossover met de kracht van een supersportwagen. Het model combineert de uitstraling van de innovatieve Nissan JUKE met de motor en het onderstel van de legendarische Nissan GT-R. Dit jaar heeft de JUKE-R een spannende upgrade gekregen. Daarin is het design van de nieuwste JUKE terug te vinden, met nog meer kracht en een gedurfde stijl.

De JUKE-R 2.0 maakte zijn wereldwijde debuut op het Goodwood Festival of Speed op donderdag 25 juni j.l. De krachtige Crossover werd daar onthuld op de Nissan-stand en was de rest van het weekend te bezichtigen in de Supercar Paddock.

04-Nissan-Juke-RDe JUKE-R 2.0 is verrijkt met nog meer GT-R testosteron en beschikt nu over een vermogen van 600 pk. Het design is gebaseerd op de vernieuwde Nissan JUKE uit 2014. De sportieve JUKE-R 2.0 heeft de matzwarte kleur van zijn voorganger, maar het uiterlijk is gespierder, gedurfder en krachtiger.

De Nissan JUKE rolt inmiddels bijna vijf jaar van de band. De JUKE-R 2.0 komt net op tijd om de vijfde verjaardag te vieren van de meest geliefde compacte crossover van Europa – sinds de introductie in 2010 is de Nissan JUKE al meer dan 600.000 verkocht in Europa. Het markeert de leidende rol van Nissan met crossovers, zeker in combinatie met de bekroonde QASHQAI en de avontuurlijke X-TRAIL.

09-Nissan-Juke-RDe JUKE-R is gebaseerd op de eerste generatie JUKE, die in 2010 is gelanceerd. De JUKE-R 2.0 is gebaseerd op de vernieuwde JUKE, die in 2014 is gelanceerd met enkele belangrijke designveranderingen en technische verbeteringen. Ook zijn uitgebreide personalisatiemogelijkheden geïntroduceerd. Daarnaast hebben de lampen een vernieuwde vorm en zorgen led-lampen vóór en achter voor een frisse uitstraling. De buitenspiegels zijn voorzien van led-richtingaanwijzers. Ook de Nissan V-motion grille aan de voorkant is nieuw.

Lees ook:Nissan stunt met Juke Nismo RS
Lees ook:Nissan brengt de JUKE Premium Edition..
Lees ook:Nissan geeft nieuwe Juke een prijs…
Lees ook:Nissan viert vijfde verjaardag JUKE….
Lees ook:Nissan komt met kleinere SUV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.