Jaguar Land Rover had een goede september…

Met een totaal aantal van 36.907 nieuwe auto’s heeft Jaguar Land Rover (JLR) in de afgelopen maand september het beste resultaat ooit gerealiseerd. Over de eerste negen maanden van 2012 liggen de verkopen in totaal 37 procent hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar.
Voor Jaguar liggen de verkopen over de eerste negen maanden van dit jaar 11 procent hoger dan vorig jaar, met een totaal verkoopaantal van 41.687 nieuwe auto’s. Land Rover verkocht in dezelfde periode 227.248 auto’s, een stijging van 44 procent ten opzichte van 2011.
De Nederlandse markt vertoont een vergelijkbaar beeld. In totaal registreerde Jaguar tot nu toe 323 auto’s. Stelt wellicht nog niet zo veel voor t.o.v. de concurrentie, maar hiermee is ten opzichte van 2011 een groei van 11 procent behaald. En dat kan niet ieder merk momenteel zeggen. Voor Land Rover vallen de cijfers nog positiever uit: een registratie van 1.377 auto’s betekent een stijging van 52 procent.
Jaguar Land Rover ziet de toekomst naar eigen verklaring dan ook met vertrouwen tegemoet met de introductie van nieuwe motoren, de All Wheel Drive (AWD) uitvoeringen en de nieuwe XF Sportbrake in het verschiet. Ook de compleet nieuwe Range Rover beleeft begin volgend jaar zijn Nederlandse marktintroductie.

Lees ook:Meer omzet en winst bij LandRover/Jaguar
Lees ook:Goed half jaar voor Jaguar-LandRover
Lees ook:Jaguar LandRover tevreden…
Lees ook:Jaguar en LandRover draaiden een goed 2016…
Lees ook:Goede cijfers Jaguar/Land Rover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.