Meer omzet en winst bij LandRover/Jaguar

Jaguar Land Rover Automotive plc heeft de omzetten over het tweede kwartaal van het boekjaar 2013/2014 gerapporteerd. Jaguar Land Rover verkocht 102.644 auto’s, een stijging van 21% ten opzichte van vorig jaar. Dit reflecteert de sterke vraag naar het Jaguar en Land Rover productaanbod welke tijdens deze periode werd versterkt tijdens door 14MY introducties van Jaguar, het verkoopdebuut van de Jaguar F-TYPE en de Range Rover Sport en een grote vraag naar Range Rover.

Wereldwijde sterke verkoopvolumes resulteerden in £ 4.612 miljoen aan omzet in het tweede kwartaal, een stijging van 40% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De winst voor belasting was £ 688 miljoen, een toename van 55% ten opzichte van vorig jaar.

De eerste helft van het fiscale jaar kwam de verkoop op 197.363 (+16%), met een omzet van
£ 8.709 miljoen, (een stijging van 26% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar) en de winst voor belasting van £1.083 miljoen (+42%).

Lees ook:Jaguar LandRover tevreden…
Lees ook:Jaguar Land Rover had een goede september…
Lees ook:Goed half jaar voor Jaguar-LandRover
Lees ook:Jaguar en LandRover draaiden een goed 2016…
Lees ook:ŠKODA ligt op koers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.