Elf nieuwe Mercedessen voor Heeren…

Heeren Transport B.V. uit Roosendaal nam onlangs elf nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks met Euro VI-motor in gebruik. Negen Actros trekkers van het type 1842 LS en twee Actros bakwagens van het type 2542 L, die volgens het persbericht van het truckmerk met de ster prima passen in het MVO-beleid van deze klant.

Alle trucks zijn geleverd met de compacte zgn. StreamSpace-cabine en voorzien van een 9-tons vooras. De Actros trekkers rijden met kippertrailers en hebben hiervoor een extra hydraulisch systeem ingebouwd. De vrachtwagens worden ingezet in het nationaal transport van slib van waterzuiveringsinstallaties naar de slibverbrandingsinstallatie in Moerdijk. Alle 45 trucks in de vloot van Heeren Transport B.V. zijn Mercedessen. Goede service van de leverende dealer, de kwaliteit van de trucks zelf en de lange levensduur, ondanks het zware werk, zijn de belangrijkste argumenten in de keuze voor het Duitse truckmerk. Naast slibtransport verzorgt Heeren Transport B.V. onder meer ook speciale transporten en het vervoer van groenten.

De 420 pk sterke motoren van de Actros trucks voldoen aan de Euro VI-emissienorm die vanaf 2014 van kracht wordt.
De nieuwe Actros trucks zijn, om gewicht te besparen, voorzien van kleinere brandstoftanks die voldoende actieradius bieden voor de dagelijkse inzet. Het Mercedes-Benz voertuigmanagementsysteem FleetBoard werd ook op de nieuwe trucks geleverd. Dankzij dit voertuigmanagementsysteem kunnen gedurende de inzetperiode het brandstofverbruik en de rijstijl van de chauffeur nauwlettend worden gevolgd. Mobiliteitspartner Sturm Roosendaal verzorgt het onderhoud gedurende de inzet.

Lees ook:Mercedes Actros voor van Velthuizen Transport..
Lees ook:Mercedes levert superschone truck af…
Lees ook:Heemskerk Flowers kiest voor Mercedes Actros..
Lees ook:MAN’s bij Van Tiel Transport…
Lees ook:Mercedessen bij Mandemakers Keukens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.