Mercedessen bij Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens vertrouwt binnen haar wagenpark vrijwel helemaal op trucks van Mercedes-Benz. Zoals de Atego en Axor en sinds kort een Actros LZV.
DMG maakt in principe gebruik van twee merken in haar wagenpark. Mercedes-Benz trucks nemen het transport van de keukens voor hun rekening: Atego bakwagens en Axor trekkers met opleggers. Bij de inzet van deze Mercedes-Benz bedrijfswagens waardeert men bij DMG de gunstige kilometerkostprijs en de goede relatie met Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen. Voor alle trucks is een Reparatie & Onderhoudscontract afgesloten. De auto’s rijden zes jaar of 480.000 kilometer.
De Actros LZV
Naast het distributiecentrum in Waalwijk heeft DMG een steunpunt in Hoogeveen. Van hieruit worden de noordelijke provincies bediend. Vanuit Waalwijk pendelde tot voor kort vier keer per dag een truck naar Hoogeveen; vol heen en leeg terug. Met de recent aangeschafte Actros 1841 LZV, een groot volumewagen, kon het aantal ritten worden gehalveerd. De resultaten: de bezettingsgraad is gestegen, het verbruik en de CO2-uitstoot zijn gereduceerd.
De Mandemakers Groep (DMG) is met haar keukens, meubelen en badkamers succesvol in binnen- en buitenland. Een wezenlijke bijdrage aan het succes levert de uitgekiende logistiek, waardoor de kosten zo laag mogelijk blijven. Vandaar dat men koos voor de nieuwste vrachtwagens van Mercedes-Benz, aldus de informatie die beide bedrijven mijn kant opstuurde.

Lees ook:Mercedes start productie nieuwe Actros
Lees ook:Mercedes trucks voor Technisch Unie
Lees ook:Heemex; grootverbruiker Mercedes-Benz trucks..
Lees ook:Transporteur Bosman kiest voor schone Mercedes-trucks
Lees ook:Zandbergen neemt laatste tien Actros-trucks af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.