Mazda’s speciale aanbiedingen

Mazda brengt in Nederland twee speciale modellen op de markt met extra luxe uitrusting die zeker meerwaarde voor de nieuwe koper bieden, zonder dat diep in de buidel getast hoeft te worden. Zo heeft de Mazda2 Navigator GT onder meer een geïntegreerd navigatiesysteem en is deze auto met nog een aantal andere opties slechts € 200,- duurder dan de TS+ waarop deze speciale versie is gebaseerd. Het model is tevens beschikbaar als BiFuel, die tot 2014 nog wegenbelastingvrij te rijden is. De Mazda5 Executive GT is gebaseerd op de meest luxe versie, de GT-M, maar is daar bovenop standaard voorzien van lederen bekleding tegen een meerprijs van slechts € 430,-.
De Mazda2 Navigator GT is afgeleid van de 5-deurs TS+ versie en is beschikbaar met een 1.3 liter benzinemotor van 62 kW / 84 pk. Het uiterlijk van dit speciale model verraadt in één oogopslag het sportieve karakter. De unieke lichtmetalen 16-inch velgen met gunmetal finish en de GT-M dakspoiler benadrukken de dynamiek van de Mazda2. Het sportieve GT-M interieur en de bekleding inclusief stoelverwarming bevestigen dit beeld, mede door het lederen stuurwiel en dito pookknop. De Navigator GT is standaard voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem op basis van TomTom software.
Het model is ook beschikbaar als BiFuel, met dezelfde benzinemotor en een af-fabriek LPG-G3-installatie, waarvan de tank is weggewerkt onder de laadvloer van de kofferruimte. Dat betekent een volle tank LPG voor € 20,-, met de huidige hoge benzineprijs extra rendabel. En wegenbelastingvrij rijden tot 2014. Ook daarna blijft de Mazda2 Navigator GT BiFuel interessant, want de jaarlijkse wegenbelasting bedraagt dan € 384,-, minder dan voor een even zware dieselauto.
De Mazda2 Navigator GT is er in vier kleuren, Brilliant Black, Crystal White Pearl Mica, Aluminium Metallic en de voor dit model unieke kleur Dolphin Grey. De prijs van de benzineversie is € 15.440,-, de BiFuel kost € 16.190,-.

Ook de Mazda5 is vanaf nu leverbaar in een extra luxe uitvoering, de Executive GT. Gebaseerd op de meest luxe uitvoering, de GT-M, biedt de Executive GT standaard lederen stoelbekleding, daar waar het leer al aanwezig was op het stuurwiel en de pookknop. Daarmee wordt deze veelzijdige gezinsauto met 7 zitplaatsen, het flexibele Karakuri-stoelsysteem en de alom geprezen handige schuifdeuren nog completer. De sportiviteit uit zich in lichtmetalen 17-inch velgen, een dakspoiler, sideskirts, sportgrille, privacy glass en Xenon koplampen. Dit alles wordt gecombineerd met een brede luxe- en comfortuitrusting, waaronder stoelverwarming vóór, climate control, bluetooth, cruise control, Mazda-audio met 6-CD wisselaar en parkeersensoren achter.
De Mazda5 Executive GT met 2.0 liter benzinemotor met 110 kW / 150 pk en handgeschakelde zesversnellingsbak is er in vijf kleuren, Brilliant Black, Crystal White Pearl Mica, Aluminium Metallic, Metropolitan Grey Mica en Sparkling Black Mica en kost € 27.990,-.

Lees ook:Mazda 2 – kleurrijke actie…
Lees ook:Mazda verlaagt de prijzen…
Lees ook:Mazda M-Line nu ook leverbaar op CX5
Lees ook:Prijzen nieuwe Mazda 3 nu bekend…
Lees ook:Mazda CX-3 nu ook als GT-M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.