Mazda verlaagt de prijzen…

Mazda2_2010_action_02__jpg72In navolging van de Mazda MX-5 is de Mazda2 vanaf nu ook leverbaar in een speciale en luxe Hanabi-uitvoering. Deze exclusieve Mazda2 is gebaseerd op de TS+ maar biedt daarnaast een fiks aantal extra’s die de klant slechts € 100,- kosten, wat een klantvoordeel betekent van maar liefst € 2.855,-. De vijfdeurs Mazda2 Hanabi met 1.3 liter benzinemotor met 84 pk is er voor € 14.990,-. Tegelijkertijd heeft Mazda de prijzen van de Mazda2 aangepast, waardoor het instapmodel, de Mazda2 XS met 1.3 liter benzinemotor, nu beschikbaar is voor een aardig scherpe prijs van € 12.990,-.
De Mazda2 won afgelopen jaar de felbegeerde AutoWeek TevredenheidsTrofee dankzij zijn hoge mate van rijplezier, comfort en stijl. Vanaf nu is de sportieve vijfdeurs hatchback ook beschikbaar als de zeer complete Mazda2 Hanabi. De Hanabi, Japans voor vuurwerk, onderscheidt zich onder meer door stoere 16-inch velgen, stijlvolle Jet Black Mica spiegelkappen en privacy glass achter. Daarnaast heeft het model parkeersensoren (normaal gesproken alleen beschikbaar als accessoire), stoelverwarming, elektrisch bedienbare ramen achter en automatisch inschakelende verlichting en ruitenwissers. Mazda2_Navigator_GT_mrt12_nl_smallBovendien bevindt zich centraal in de middenconsole een volledig geïntegreerd Mazda multimedia-navigatiesysteem, voorzien van een hoogwaardige Bluetooth carkit, een kleuren touchscreen, navigatie met TomTom kaartmateriaal en een radio/CD-/MP3-speler met USB-aansluiting. Deze extra uitrusting op de Mazda2 Hanabi vertegenwoordigt een meerwaarde van € 2.955,- ten opzichte van de TS+ en kost slechts € 100,- extra.
Tegelijkertijd met de introductie van deze speciale uitvoering heeft Mazda de prijzen van alle versies van de Mazda2 verlaagd, wat betekent dat er nu al een Mazda2 beschikbaar is voor € 12.990,-.
Voor meer informatie moet je maar even langs bij een van de Mazda-dealers, grote kans dat die je met open armen willen ontvangen. Zijn goede auto’s die Mazda’s zoals uit die AutoWeek-waardering nog eens moge blijken.

Lees ook:Mazda past haar prijzen aan…
Lees ook:Mazda komt met MX-5 Hanabi
Lees ook:Honderd paarden voor de Mazda 3
Lees ook:Prijzen driedeurs Mazda 2
Lees ook:Prijzen nieuwe Mazda 3 nu bekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.