Ford komt met ‘coole’ Focus vol extra’s

Ford_Focus_Cool_Sound

Ford komt met een interessante Focus Cool & Sound. Deze nieuwe Focus is gebaseerd op de Trend uitvoering en wordt tijdelijk (op=op!) aan de modelreeks toegevoegd. De actieauto kenmerkt zich door een omvangrijke uitrusting, gekoppeld aan een gunstige prijs en een lage fiscale bijtelling. Speciaal voor deze Focus Cool & Sound is optioneel ook nog eens het aantrekkelijke Focus Style pakket verkrijgbaar.
Zoals uit de naam van de nieuwe Focus Cool & Sound is op te maken, is deze actieuitvoering voorzien van airconditioning en een audiosysteem met CD-speler. De speciale Focus is verder voorzien van onder andere ABS, zes airbags, ESP, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cruise control, elektrisch bedienbare voorportierramen, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en het intelligente FordEasyFuel systeem. Om het uiterlijk van de Focus Cool & Sound verder te verfraaien levert de fabrikant optioneel het nieuwe Focus Style pakket. Dit bestaat uit 16 inch lichtmetalen wielen met bandenmaat 205/55R16, mistlampen vóór, zwart afgewerkte koplampen, een Premium middenconsole met verschuifbare armsteun, sportieve stoelbekleding en een lendesteunverstelling op de bestuurdersstoel. De prijs voor dit leuke Focus Style pakket bedraagt slechts € 500,-. Deze Focus vol extra’s is leverbaat met twee benzinemotoren én een 1.6 TDCi dieselmotor met 20% bijtelling en de Cool & Soundpakketten zijn leverbaar op de vijf-deurs hatchback of de ruime wagon. De vanafprijzen van deze auto’s zijn: Ford Focus Cool & Sound 1.4 16v 80pk/59kW € 17.991,- B Ford Focus Cool & Sound 1.6 16v 100pk/74kW € 18.891,- B
Ford Focus Cool & Sound 1.6 TDCi 109pk/80kW € 21.355,- A. De meerprijs voor de wagon bedraagt € 600,-. Het consumentenvoordeel van de Cool & Sound bedraagt maar liefst € 3.000,- ten opzichte van de gelijk uitgeruste Focus Trend. De Focus Cool & Sound 1.6 TDCi valt binnen de fiscale bijtellingscategorie van 20%.

Lees ook:Voordelige Ford Focus Wagon…
Lees ook:Ford Fiesta; nu ook met 1,5 liter TDCi motor
Lees ook:Nieuwe Focus nu bij de Ford-dealers…
Lees ook:Ford brengt aantrekkelijke ST-Line
Lees ook:Ford geeft prijs en specs voor Focus ST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.