Raggen in een Dacia

DaciaDuster1

Dacia’s zesde modelrij, de Duster, wordt op een wel heel spectaculaire wijze geintroduceerd. De Roemenen schreven zich met de auto in voor de Andros Trophy, een beroemde race op ijs. Daarbij heeft men zich verzekerd van een grote naam in de autosport om de nieuwe 4×4 Dacia te besturen. Alain Prost gaat namelijk bewijzen dat de Roemeense auto kans moet maken op het kampioenschap ijs rijden. Hij gaat uiteraard ook zorgen dat de naam van de Duster in een klap bekend raakt, waarbij het robuuste karakter en de betrouwbaarheid van de auto specifiek naar voren zullen worden gehaald. De door Dacia voor dit evenement ingeschreven auto is geprepareerd bij en door Renault Sport Technologies en volgens Prost gaat dit zorgen voor een veelbelovend seizoen.

DaciaDuster2

Lees ook:Dean in Dacia
Lees ook:Dacia Duster voor net geen 14 mille
Lees ook:Wereldwijd succes voor Dacia
Lees ook:Dacia showt Duster
Lees ook:Dacia aan het gas…

2 reacties op “Raggen in een Dacia

  1. Lars

    Waanzinnig interessante auto! En dat van dacia. Wel jammer dat http://www.dacialoganmcv.nl/ niet meer te raadplegen is. was altijd de beste dacia site en nu is er geen echt nieuws meer te vinden behalve wat alle andere sites ook schrijven. Wel fijn dat jullie over de duster schrijven dus.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Lars – Publiciteit kan op vele manieren worden geregeld voor een automerk. En soms valt een van de oudere peilers weg, zoals de door jou genoemde website. Dacia is inmiddels een gevestigd merk en verkoopt alleen al door mond-op-mond-reclame in de doelgroepen waar het merk het meest scoort prima!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.