Dean in Dacia

Elk automerk tracht op welke wijze ook. min of meer bekende Nederlanders in haar auto’s te laten rijden. Denk maar eens aan de beginjaren van Daewoo, aan Nissan, Skoda en zo meer. Nu gaat ook Dacia hier mee aan de slag en zo vinden de Roemenen in Dean Saunders, bekend als Popstars winnaar, zanger en vooral ook broer van Ben Saunders, een waardig ambassaduer voor het merk. Dean rijdt sinds kort zelf in een splinternieuwe Duster, waarvan hij op 6 juli jl. de sleutels kreeg overhandigd.

Glunderend stapte Dean op 6 juli bij Autobedrijf Bochane in Boxmeer in zijn nieuwe Dacia Duster 1.6 16V Laureate. Volgens ambassadeur Dean voelt hij zich ook helemaal op zijn plek als officiële Dacia Ambassadeur. ‘Dacia biedt ruime, robuuste en betrouwbare auto’s aan voor een betaalbare prijs’, zegt hij. ‘Bovendien is het merk nuchter en lekker no-nonsense – net als ik!’ We zullen hem daarbij dan maar op zijn betaalde woord geloven…..

Lees ook:Dacia fandag was groot succes
Lees ook:Dacia Duster voor net geen 14 mille
Lees ook:Dacia Fan-dag weer druk bezocht…
Lees ook:Dacia Duster geintroduceerd…
Lees ook:Dacia Duster brandweerauto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.