Kort nieuws, 02 Augustus 2007

Gentleman: Bentley Continental GT Speed

Bentley onthuld de fotos en informatie van de Continental GT Speed. Ze hebben hem een facelift gegeven om hem weer 'bij de tijd' te maken. Niet alleen het exterieur is veranderd, ook heeft de motor nu meer vermogen. Van 550 naar 610 pk. Daarmee sprint hij van 0 naar 100 in 4.3 seconden (was 4.8) en Bentley heeft nu een topsnelheid van 326 km/u. Nu nog wachten op de bizarre prijs van al dit moois.

Tuning: Nieuwe Porsche Cayenne TECHART MAGNUM

TECHART heeft de nieuwe Cayenne weer is flink onder handen genomen. Kopers kunnen hun Cayenne nu tot maximaal 620 pk laten opvoeren. Niet alleen dat: Het interieur aanbod van TECHART is groter dan dat van porsche!

Productie Maserati Granturismo uitverkocht voor productie 2007

Alle 1600 Granturismo's (productie 2007) zijn op naam gescheven. In de Benulux zijn er 180 verkocht waarvan 49 in Nederland tot nu toe. Maserati had dit niet verwacht en hoopt dat productie 2008 ook snel verkocht word met 3500 autos. Veel mensen denken dat het grote deel naar Amerika is gegaan maar daar is de auto nog niet officieel gelanceerd op de markt.

Levertijd Nissan Qashqai korter dan in het verleden

In het verleden was de levertijd bizar lang (circa 8 maanden) in verband met de hoge populariteit van de auto. In Engeland waar de auto gemaakt word is de productie opgeschoeft waardoor de levertijd korter is (4 a 5 maanden). In Nederland zijn er nog geen 2500 exemplaren op kenteken gezet wat ook duidelijk te zien is op de weg naar mijn mening, ik zie ze nu letterlijk op elke straathoek.

Lees ook:Porsche Cayenne met dieselmotor?
Lees ook:Racen in stijl…
Lees ook:Bentley had een goed jaar!
Lees ook:Porsche Macan kent nu al flinke levertijden…
Lees ook:Nieuwsflash vanuit Genève: Hyundai, Porsche en Brabus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.