Nieuwsflash vanuit Genève: Hyundai, Porsche en Brabus

Het is moeilijk om een selectie te maken uit al dat moois, maar deze vond ik wel een vermelding waard:

Hyundai QarmaqDit is de Hyundai Qarmaq. Eerder werden schetsen van deze concept getoond onder de on-onthoudbare naam HCD-4.

Deze auto is ontwikkeld in samenwerking met GE Plastics. Door het gebruik van duurzame plasticsoorten is de auto lichter zonder minder sterk te zijn. Daardoor is de auto natuurlijk ook weer zuiniger, en daar gaat het tegenwoordig allemaal om.

Een ander soort plastic fantastic vinden we bij Porsche.

Porsche TechartTuner TechArt heeft de nieuwe Porsche Cayenne onderhanden genomen. Ze noemen het de "TechArt Magnum" en hebben naar eigen smaak een hoop zwart plastic aan het uiterlijk aangebracht. Het interieur schijnt smaakvoller te zijn, met een hoop speciaal leer van verwende Zwitserse koeien.

Het draait natuurlijk allemaal om de motor die TechArt ook wat opgepept heeft, maar juist daar blijken ze stil over. Wellicht omdat deze nog niet helemaal uitontwikkeld is.

Mercedes ML63 BrabusNog meer tuningnieuws. De Mercedes huistuner Brabus heeft zich uitgeleefd op de ML63. Het resultaat is de Brabus "Widestar". En wijd is tie! Doot uitgeklopte wielkasten en een lagere body toont de ML63 erg breed. In combinatie met de 23!-inch wielen is dit de dikste wagen ooit van Brabus.

Het motorvermogen is met 40PK toegenomen naar 550 PK. Over de prijzen is nog niets bekend, maar dit speeltje zal alleen voor de allerbeste rappers bereikbaar zijn.

Lees ook:Brabus Widestar GL: Badmobiel
Lees ook:De lang verwachte speciale C klasse van Brabus onthult!
Lees ook:Kort nieuws, 02 Augustus 2007
Lees ook:Porsche wil dominantie over Volkswagen
Lees ook:BRABUS heeft een verrasing voor ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.