Branchebreed onderzoek beroepschauffeurs…

Rotinoff-Atkinson-5Het beroep van vrachtwagenchauffeur is letterlijk en figuurlijk volop in beweging. Chauffeurs hebben te maken met wetgeving, verkeersperikelen, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, technologie, planningen, imago en nog veel meer. Maar vinden Nederlandse vrachtwagenchauffeurs er zelf van? Wat zien zij als kansen en bedreigingen voor hun beroepsgroep? En wat zijn hun belangrijkste verkeersergernissen? Het Nationaal Chauffeursonderzoek geeft antwoord op deze vragen. De antwoorden worden gepresenteerd tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem door niemand minder dan verkeersdeskundige Koos Spee.

Aerial view of Trucks and cars on the A12 HighwayNaar verwachting levert Het Nationaal Chauffeurs Onderzoek (NCO) een aantal interessante inzichten en bruikbare tips op voor iedereen die werkzaam is in de branche.De initiator van dit onderzoek is Logistic Force: specialist in het werven, selecteren en opleiden van personeel op het gebied van transport & logistiek.
Wat zien chauffeurs als kansen en bedreigingen? Welke ontwikkelingen in de branche zien zij wel en niet zitten? En wat is de top 10 verkeersergernissen onder vrachtwagenchauffeurs? Wat kunnen we doen om de verkeersveiligheid voor vrachtwagenchauffers en andere weggebruikers te vergroten?
De antwoorden op deze vragen worden officieel gepresenteerd op donderdag 8 september a.s. tijdens de vakbeurs Transport Compleet, om 16.00 uur op de stand van Logistic Force door Koos Spee. Spee was voorheen Landelijk Verkeersofficier van Justitie en is o.a. bekend van het populaire tv-programma Wegmisbruikers. In die functies leverde hij een toonaangevende bijdrage aan de verkeersveiligheid.

Chauffeurs kunnen heel eenvoudig deelnemen aan het onderzoek via bijgaande link. Onder de deelnemende chauffeurs wordt een ballonvaart voor 2 personen verloot: http://bit.ly/29WNCON

Lees ook:Nationaal Chauffeurs Onderzoek; veel ergernissen!
Lees ook:Transport Compleet weer flink bezocht…
Lees ook:Mercedes onderzoekt zuinige trucks…
Lees ook:Transport Compleet Hardenberg
Lees ook:Vakbeurs elektrische rijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.