Meer Vignale bij Ford…

Ford Vignale - 2016-1Ford heeft deze week op de Geneve International Motor Show de volgende fase in de product- en eigenaarservaring van het luxueuze Ford Vignale-assortiment ingeluid met maar liefst vier nieuwe auto’s en een persoonlijke klantenservice. Hiermee kunnen zelfs de meest veeleisende klanten hun tijd optimaal benutten, zowel in de auto als daarbuiten.

Ford presenteert dus vier nieuwe modellen in het luxueuze Ford Vignale-assortiment tijdens de Geneve International Motor Show, met als extra aantrekkelijk verkoopargument een tijdbesparende services voor kopers en gebruikers van deze versies.

Geneve is het domein voor de onthulling van deze exclusieve première van Ford’s S-MAX Vignale, Ford Edge Vignale en Ford Mondeo Vignale vijfdeurs. Ford onthult tevens de Ford Kuga Vignale-conceptauto, en geeft daarmee een blik in de toekomst van luxe SUV’s. Met een reeks aan nieuwe opties krijgt de Ford Vignale klant meer mogelijkheden om het exterieur van het nieuwe voertuig te personaliseren. Daarnaast krijgen Vignale-klanten het profijt van exclusieve services op het gebied van reizen, lifestyle en evenementen in heel Europa.

Daarnaast completeert Ford het merkbeeld Vignale door een lijn van leuke hebbedingen op het gebied van mode en ontwerp. De Vignale-collectie voor 2016 omvat o.a. iPad-hoes en aktetas, geïnspireerd op Ford Vignale-afwerking en -materialen. Voor meer informatie na de Geneefse Auto Salon, bezoek even de vertegenwoordigers van Ford.

Lees ook:Vignale Collection bij Ford
Lees ook:Ford introduceert de Vignale Mondeo!
Lees ook:Ford komt met zeer exclusieve S-MAX Vignale
Lees ook:Unieke Matra – Made by Vignale
Lees ook:Nieuwe Ford Fiesta; scherpe prijzen en levering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.