Ford introduceert de Vignale Mondeo!

FordVignale_Mondeo_Wagon_03Ford onthulde de productieversie van de Ford Vignale Mondeo, het eerste model dat wordt geïntroduceerd als onderdeel van de volgens Ford unieke Vignale-product- en eigenaarservaring. In het nieuwe Vignale Centre van Ford in Valencia wordt elk Vignale-model door een team van toegewijde experts met de hand afgewerkt en daar ook ondergaan de auto’s ruim honderd extra kwaliteitscontroles.

WP_20150416_025De Ford Vignale Mondeo biedt volgens de fabrikant superieure verfijning met het Europese debuut van Active Noise Cancellation; exclusieve styling en afwerking met gewatteerd lederen interieur en dashboard met ‘honingraad’-stiksel, unieke velgen en Vignale Nocciola-metaallak. Geavanceerde technologieën waaronder Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection-technologie, en een krachtige 2.0-liter TDCi-motor met dubbele turbo en hybride aandrijving zijn leverbaar als onderdeel van de exclusieve uitrusting. Vignale-relatiemanagers bieden persoonlijke services, waaronder ophalen en brengen voor onderhoudsbeurten en reiniging; Vignale OneCall biedt 24-uurs klantenservice.

De Ford Vignale Mondeo kan nog deze maand worden besteld bij FordStores; ook de unieke Vignale Collection, inclusief bekroonde Vignale Weekender-reistas, is daar dan leverbaar.

Kopers en gebruikers van deze nieuwe exclusieve Ford-range kunnen binnenkort uitrustingsniveaus bekijken op een speciale Ford Vignale-website; Vignale Service-app biedt parkeer-, tank- en informatieoplossingen op basis van GPS.

Lees ook:Meer Vignale bij Ford…
Lees ook:Vignale Collection bij Ford
Lees ook:Ford komt met zeer exclusieve S-MAX Vignale
Lees ook:Ford’s nieuwe Mondeo; de prijs is bekend!
Lees ook:Nieuwe Ford Fiesta; scherpe prijzen en levering…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.