Marktplaats grootste occasionplatform van Nederland

MP InfographicDe eerste cijfers van het nieuwe jaar bewijzen dat Marktplaats ook in 2016 stevig in het zadel blijft als marktleider in tweedehands en nieuwe auto’s. Het aanbod van professionele dealers op Marktplaats liet een groei van 8 procent zien en ook het aanbod particuliere auto’s is gegroeid met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Marktplaats biedt het grootste bereik en het grootst aantal potentiele autokopers per maand en heeft onder autorijdend Nederland een naamsbekendheid van 94%. En dat is belangrijk voor de continuïteit en zekerheid in een schuivende markt.

Met de groei van het auto aanbod en de grote bekendheid bewijst Marktplaats dat het de meest succesvolle autoportal is voor iedereen die zijn auto wil verkopen. Voor zowel de professionele dealer als de particulier. Marktplaats ontvangt 7,3 miljoen unieke bezoekers per maand, waarvan 1,3 miljoen potentiële autokopers en is daarmee de drukstbezochte showroom van Nederland.

Marktplaats investeert dit jaar 10% meer in autopubliekscampagnes en is onder andere verbonden aan het Nationaal Automotive Congres, de Zakenauto van het Jaar verkiezing en de Dealerholding Top 100. Daarnaast blijft Marktplaats webinars en automotive congressen organiseren om kennis, succes en netwerk te delen met de branche.

Lees ook:Marktplaats Auto groeit en bloeit…
Lees ook:BMW meest gezocht op Marktplaats…
Lees ook:Aventador duurste auto op Marktplaats…
Lees ook:Marktplaats ruilt nu ook in
Lees ook:Marktplaats; meer vraag naar jonge en luxe tweedehands….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.