Marktplaats Auto groeit en bloeit…

Audi verkoop MarktplaatsVrijdag 7 april jl. tikte Marktplaats Auto’s de 200.000ste ‘live listing’ aan. Het is voor het eerst dat er tegelijkertijd meer dan 200.000 auto-advertenties online op het handelsplatform stonden. Het aanbod van professionele dealers op Marktplaats liet dit kwartaal een groei van 2,22 procent zien en ook het aanbod particuliere auto’s is gegroeid met 16 procent ten opzichte van het laatste kwartaal van 2016. De verwachting is dat later dit jaar substantieel 200.000 auto-advertenties online staan.
De 200.000ste auto-advertentie was een Audi TT 2.0 Tfsi Coupe. De wagen is geplaatst door Olav Heijblom uit Geldrop. Marktplaats verrasste meneer Heijblom met bloemen en de zwarte Audi TT coupe was de hele dag topadvertentie op het platform.

PrintMet de groei van het auto aanbod en dagelijks 70.000 leads van autozoekers bewijst Marktplaats dat het de grootste autoportal is voor iedereen die zijn auto wil verkopen. Voor zowel de professionele dealer als de particulier.

Marktplaats investeerde afgelopen jaren in autopubliekscampagnes en is onder andere verbonden aan het Nationaal Automotive Congres, de Zakenauto van het Jaar verkiezing en de Dealerholding Top 100. Daarnaast blijft Marktplaats webinars en automotive-congressen organiseren om kennis, succes en netwerk te delen met de branche. Hiermee is Marktplaats in de toekomst ook een zekere factor voor de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s voor de zakelijke markt.

Lees ook:Marktplaats grootste occasionplatform van Nederland
Lees ook:Aventador duurste auto op Marktplaats…
Lees ook:Golf nog steeds meest populair op Marktplaats..
Lees ook:Marktplaats Auto’s is website van het jaar…
Lees ook:Marktplaats laat dealers anders adverteren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.