Suzuki viert afscheid Alto met actiemodel…

01_Suzuki_Alto_CelebrationVorig jaar introduceerde Suzuki de Alto Celebration. Een jubileumuitgave omdat het succesvolle model al liefst 35 jaar op de markt is. In de Consumentengids Auto 2015 bleek onlangs dat de Alto de laagste maandlasten in zijn klasse heeft en voor betrouwbaarheid rapportcijfer 8.8 scoorde *. Reden voor Suzuki een Celebration korting van liefst € 800,= cadeau te geven!

De Alto Celebration biedt veel binnenruimte en comfort, heeft standaard 5 deuren en beschikt over een zeer zuinige en schone 1.0 benzine motor. De standaarduitrusting is meer dan rijk met o.a. sportieve 14″ lichtmetalen velgen, handbediende airco, radio/CD/MP3-speler, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, electrisch bedienbare zijruiten voor, luxe stootlijsten en een Celebration badge. Ook met de veiligheid zit het wel snor met o.a. airbags voor bestuurder en passagier, zijairbags in de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter.

02_Suzuki_Alto_CelebrationDe prijs van de Alto Celebration bedraagt incl. € 800,= Celebration korting slechts € 8.999,=. Tegen meerprijs is een versie met automatische versnellingsbak beschikbaar. De Alto Celebration is ook leverbaar voor een vast maandbedrag van € 189,=. Dat noemt Suzuki All-Inclusive en biedt de consument duidelijkheid en transparantie, want ze krijgen vooraf de zekerheid dat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Àlle kosten voor Alto rijden zijn in dit maandbedrag opgenomen; onderhoud, reparatie, banden (winterbanden optioneel), wegenbelasting, allrisk verzekering, ongevallen inzittenden verzekering, pechhulp en vervangend vervoer. Alleen de brandstofkosten zitten niet in het maandbedrag.

Meer informatie over de Alto Celebration is te vinden op www.suzuki.nl/alto en vanzelfsprekend informeert de Suzuki dealer geïnteresseerden graag uitgebreid over alle bijzonderheden.

Lees ook:Suzuki houdt autokosten overzichtelijk…
Lees ook:Suzuki viert afscheid Alto met actiemodel…Celebration!
Lees ook:Celerio komt naast Alto in Suzuki-programma
Lees ook:Suzuki verrast met nieuwe Celerio
Lees ook:Nieuwe Toyota Aygo voor een luttel bedrag per maand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.