Nieuwe Toyota Aygo voor een luttel bedrag per maand…

20140527_02-Nieuwe_Toyota_AYGOTegelijk met de nieuwe AYGO presenteert Toyota een nieuwe, zeer aantrekkelijke betalingsvorm: Toyota Op Maat. Als nieuwe eigenaar kan men hiermee voor een vast laag maandbedrag AYGO rijden. Ook als je de AYGO wilt personaliseren naar eigen smaak. Daarnaast kan binnen Toyota Op Maat ook voor een onderhouds- en winterbandenabonnement worden gekozen, alsook een Toyota Polis verzekering. Kortom, Toyota Op Maat biedt de berijder gemak, zekerheid en transparantie. Er is al een AYGO via Toyota Op Maat vanaf € 129 per maand. Wie zelf een AYGO Op Maat wil berekenen kan sinds deze week terecht op de Toyota Op Maat webtool via www.toyota.nl/opmaat.

20140613_01_Toyota-AYGO-2014-IntroductieToyota Op Maat biedt kopers de vrijheid om zelf een AYGO samen te stellen, mét de zekerheid van een vast laag maandbedrag. Na de looptijd van drie jaar is de bestuurder vrij om te beslissen of hij de AYGO houdt, inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota. En het mooie is: vooraf is de gegarandeerde inruilwaarde al bepaald. De bestuurder wordt eigenaar van de auto en heeft zelf de keuze om een onderhouds- en / of winterbandenabonnement toe te voegen.

20140613_07_Toyota-AYGO-2014-IntroductieVia de Toyota Op Maat webtool bepaalt de koper zelf welke fabrieksopties hij kiest en ook deze betaalt hij per maand. Bijvoorbeeld het exterieurpakket OUTstand. Hiermee wordt de X aan de voorzijde, het ornament op de A-stijl en de insert in de achterbumper uitgevoerd in een kleur naar keuze. Dit pakket is leverbaar op de AYGO x-play en kost met Toyota Op Maat € 15,22 per maand. Een ander voorbeeld is het INspire pakket, waarmee in het interieur de luchtroosters alsook de consolebox- omlijsting in kleur naar keuze kan worden uitgevoerd. De Toyota Op Maat prijs bedraagt € 2,92 per maand. Wil je nog meer weten ga dan als een speer naar de Toyota-dealer en vraag daar naar alle mogelijkheden…

Lees ook:Toyota brengt Yaris op maat…
Lees ook:Toyota; nu al actiemodel nieuwe Aygo…
Lees ook:Toyota Aygo; nu ook bij V en D!
Lees ook:Toyota geeft prijzen nieuw Aygo….
Lees ook:Nieuwe Aygo Dynamic Blue! Afronding gamma bij Toyota

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.