Toyota geeft prijzen nieuw Aygo….

20140602_01-Prijzen_nieuwe_Toyota_AYGO_bekendMedio volgende maand staat de nieuwe AYGO bij de Nederlandse Toyota dealers. De AYGO kun je tegen een relatief laag bedrag zowel vanbinnen als vanbuiten eenvoudig personaliseren. Dat samenstellen kun je doen in de showroom, maar vanaf half juni óók via een interactieve tool op de website van Toyota. Om zowel het dashboard als de buitenkant een geheel eigen identiteit te geven, kies je uit pakketten of losse items. De AYGO is fun to create en kan vanaf vandaag al worden besteld. Voor slechts€ 129 per maand kun je via ‘Toyota Op Maat’ al een AYGO rijden; meer informatie hierover volgt binnenkort.
De prijs van de nieuwe Toyota AYGO begint bij € 9.695 euro en de nieuwe Japanse rakker is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen: x, x-play, x-cite, x-clusiv en x-wave. Dankzij de vernieuwde 1,0 liter aandrijflijn (69 pk/51 kW) met een CO2-uitstoot van 88 g/km, kent de AYGO slechts 14% bijtelling. De leaseprijs start bij € 195 per maand.

20140602_02-Prijzen_nieuwe_Toyota_AYGO_bekendDe eerste versie op de prijslijst van Toyota’s smaakmaker, is de 3-deurs AYGO x. Deze uitvoering biedt voor € 9.695 op veiligheidsgebied onder meer Vehicle Stability Control, Traction Control, zes airbags (waaronder side- en curtainairbags) en ISOfix kinderstoelbevestigingen. Verder zijn zaken standaard als LED-dagrijverlichting, een snelheidsbegrenzer, een 12V-aansluiting, 3 bekerhouders én flessenhouders in portieren en dashboardkastje. Duis, interesse in deze nieuwe en aanzienlijk moderner vorm gegeven opvolger van een van de verkoophits in de afgelopen jaren? Als een speer naar een van de Toyota-dealers in ons land en een afspraak maken voor een proefrit of vrijblijvende offerte.

Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…
Lees ook:Nieuwe Aygo Dynamic Blue! Afronding gamma bij Toyota
Lees ook:Nieuwe Toyota Aygo voor een luttel bedrag per maand…
Lees ook:Toyota; nu al actiemodel nieuwe Aygo…
Lees ook:Aygo-drieling blijft achter bij Euro-NCAP-botsproeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.