Toyota Aygo; nu ook bij V en D!

20140613_18_Toyota-AYGO-2014-IntroductieEen quizje: Wat hoort niet in het rijtje thuis? Fashion, woonaccessoires, koffers, schrijfwaren of de trendy Toyota AYGO? Nou, tijdens de Hebbes! Campagne van V&D kun je de gloednieuwe Toyota Aygo in de etalages van elf V&D winkels bewonderen. Bezoekers van het warenhuis maken zelfs kans op een jaar lang rijden in de AYGO. Bovendien ontvangt iedereen die een proefrit in de nieuwe AYGO maakt een shoptegoed van 15 euro. De nieuwe Toyota AYGO is tot en met 12 november bij V&D te zien.
V&D wil verrassen en inspireren, en dat alles onder één dak. De nieuwe AYGO past dan ook prima in het warenhuis. Toyota’s benjamin is naar binnen gereden in de V&D-filialen in Alkmaar, Amstelveen, Den Haag (Spui), Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam (Beursplein), Tilburg én Zwolle.

20140602_01-Prijzen_nieuwe_Toyota_AYGO_bekendNet als je outfit bij V&D, kun je óók de nieuwe AYGO helemaal personaliseren. Toyota biedt namelijk een AYGO voor elk type shopper die smaakbewust is. De vier styling pakketten van de AYGO X-play maken het mogelijk de prominente ‘X’ aan de voorzijde in een lekker contrasterende kleur uit te laten voeren. En wil je meer, dan kun je voor minder dan 100 euro de kleuren in het interieur wisselen. Net zo vaak als je dat wilt. Zo kun je de nieuwe AYGO helemaal laten meebewegen met je eigen stijl. Of dat nu heel stijlvol, wisselend trendy is of juist extravagant. Overigens zullen ook koopjesjagers weglopen met de nieuwe AYGO. Hij is er namelijk al voor prijzen die beginnen bij 9.695 euro of 129 euro per maand met Toyota op Maat.
Eerder al zagen we dat Fiat haar 500 neerzette bij de Media Markten om zo extra kopers te trekken. Dat zal Toyota met haar vlotte nieuwe Aygo ook vast lukken. En bij het bezoek aan een van de genoemde filialen zal men ook wel willen uitleggen hoe het precies moet met inruil of evt. klantenkaartkortingen….

Lees ook:Flotte flitser bij Toyota
Lees ook:Nieuwe Toyota Aygo voor een luttel bedrag per maand…
Lees ook:Eerste nieuwe Aygo geproduceerd…
Lees ook:Nieuwe Aygo Dynamic Blue! Afronding gamma bij Toyota
Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.