Suzuki verrast met nieuwe Celerio

Suzuki CELERIO_1_193In India wordt tijdens de internationale autoshow van New Dehli de geheel nieuwe Suzuki Celerio onthuld. De Celerio volgt de trend in het A-segment, waar nieuwe modellen behoorlijk in omvang groeien door Europese eisen op het gebied van veiligheid en technologie. En zo wordt de net als zijn voorganger in India gebouwde Celerio gezien als de opvolger van de intussen al weer een paar jaar oude Alto.

De Celerio is met een lengte van 3,60 mtr. liefst 10 cm. langer en met een hoogte van 1,54 mtr. liefst 7 cm. hoger dan de Suzuki Alto, wat o.a. resulteert in de grootste interieur- en bagageruimte in deze klasse. Ook de CO2 uitstoot is zeer competitief te noemen. Na de wereldpremière in India, beleeft de Celerio volgende maand haar Europese première tijdens de internationale autoshow van Genève. De productie van de Celerio voor de Europese markt start naar verwachting eind dit jaar.

Suzuki CELERIO_2_193De Suzuki Alto blijft het hele jaar 2014 nog leverbaar. De consumentenprijzen vangen reeds aan bij € 8.929,=, waarbij momenteel op voorraadauto’s nog een extra voordeel van € 1.500,= geldt. Consumenten die liever voor de zekerheid van een vast maandbedrag kiezen, kunnen via Suzuki Private Lease reeds voor € 225,= per maand (all inclusive excl. brandstof) Alto rijden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij de Suzuki dealer

Lees ook:Celerio komt naast Alto in Suzuki-programma
Lees ook:Suzuki; 2014 was een recordjaar!
Lees ook:Suzuki komt met twee primeurs naar Geneve
Lees ook:Suzuki toont concept Alto opvolger
Lees ook:Suzuki wereldwijd goed verkocht.,..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.