Zakelijke rijders laden sneller bij Fastned….

Fastned station_kleinSnelladen bij Fastned is vanaf vandaag nog makkelijker voor zakelijke rijders door de koppeling met MultiTankcard. Na het eenmalig invoeren van het tankpas-nummer in de app kunnen EV-rijders gemakkelijk met de app laadsessies starten en stoppen. Betaling gebeurt automatisch via de tankpas zodat het declareren van laadsessies tot het verleden behoort.

Fastned CEO Michiel Langezaal: “Het draait allemaal om gemak en uiteindelijk vrijheid. Door deze koppelingen kunnen houders van tankpassen nog gemakkelijker laden en hebben ze de vrijheid om overal naartoe te rijden”. Dit is ook de reden voor MultiTankcard om deze koppeling snel te realiseren. Anno Kamphuis van MultiTankcard: “We vinden het belangrijk dat onze klanten met welke auto dan ook overal gemakkelijk kunnen tanken en laden. Dus zeker ook bij Fastned!”

Fastned zakelijk persbericht_smallLeasemaatschappij Alphabet was nauw betrokken bij deze ontwikkeling en heeft al enkele grote klanten die hier gebruik van gaan maken. “Ik ben er trots dat mede op initiatief van Alphabet het snelladen via MultiTankcard nu mogelijk is. We willen graag voorop lopen in nieuwe ontwikkelingen en zeker rond het ontzorgen van leaserijders”, aldus Luuk van Halder, COO van Alphabet Nederland.

De koppeling is al operationeel dus EV-rijders met een MultiTankcard kunnen direct gebruik maken van deze nieuwe mogelijkheid.

Lees ook:Fastned tanken nu ook met Travelcard
Lees ook:Extra service bij Fastned
Lees ook:Tesla snel opladen bij FastNed nu mogelijk….
Lees ook:Fastned normaliseert prijzen snelladen…
Lees ook:Vier jaar gratis Fastned bij een nieuwe Nissan EV…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.