Vier jaar gratis Fastned bij een nieuwe Nissan EV…

Fastned en Nissan versterken hun samenwerking. Bij iedere nieuwe Nissan LEAF en e-NV200 wordt nu standaard vier jaar gratis snelladen bij Fastned meegeleverd. Hiermee is het tijdperk van groene en voordelige elektrische mobiliteit aangebroken. Door het landelijk dekkend netwerk van reeds 50 snellaadstations hoeven elektrische autorijders niet meer na te denken over kosten en range. In de toekomst kunnen deze rijders ook gebruik maken van Fastned stations binnen steden en in het buitenland.

Het gratis laden bij Fastned is onderdeel van het Nissan e-Vier pakket dat standaard wordt meegeleverd met iedere Nissan LEAF en e-NV200. Naast vier jaar gratis snelladen biedt dit pakket ook vier jaar vervangend vervoer voor tijdens de vakantie, vier jaar gratis onderhoud en een gratis oplaadpunt aan huis of op het werk. Goed nieuws voor iedereen die erover denkt om een elektrische auto aan te schaffen, bovenop de 4% bijtelling en vrijstelling van wegenbelasting.

Lees ook:Fastned zet Nissan onder stroom…
Lees ook:Fastned biedt routeplanner naar laadstations…
Lees ook:Fastned laadt snel tegen overzichtelijk tarief…
Lees ook:Fastned verrast aandeelhouders met gratis laden…levenslang!
Lees ook:Fastned normaliseert prijzen snelladen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.