MAN’s voor v.d.Brug Tanktransport

Trucks voor van de BrugVan de Brug Internationaal Tanktransport BV is honderd procent gefocust op kwaliteit en hygiëne. Dat is te zien aan het in onberispelijke staat verkerende wagenpark, waaraan onlangs vijf MAN TGX 18.440 4×2 Euro 6-trekkers zijn toegevoegd. Bij de keuze voor de nieuwe trucks ging de directie van het transportbedrijf niet over één nacht ijs. Het lage eigen gewicht van de trekkers in combinatie met de ruimte in de XXL-cabines gaven volgens het bedrijf uiteindelijk de doorslag. De aandacht voor kwaliteit en hygiëne is meteen af te lezen aan het wagenpark van Van de Brug. De blauwwitte trekkers in combinatie met de glimmende rvs tankopleggers zijn een opvallend visitekaartje van de onderneming. Geen combinatie gaat ‘s maandagsochtends, als de transportweek voor het bedrijf begint, ongewassen de weg op. Het familiebedrijf hecht grote waarde aan een keurig wagenpark met betrouwbare voertuigen, dat inmiddels uit 82 trekkende eenheden bestaat.

Trucks voor van de BrugDe eerste MAN TGX-trekkers zijn bijna twee maanden geleden afgeleverd door Roordink Bedrijfswagens B.V., vestiging Barneveld. Ze hebben inmiddels elk dik tienduizend kilometer gereden. De verbruikscijfers zijn gunstig. Minstens zo belangrijk is dat het lage eigen gewicht vergelijkbaar is met de nieuwste trekkers, waardoor het laadvermogen niet negatief wordt beïnvloed. En dat is in het tanktransport een factor van belang. Op 22 maart jl. is de laatste van de vijf nieuwe MAN’s afgeleverd bij het bedrijf in Putten, dat vorig jaar zijn vijftigjarig bestaan vierde.

Van de Brug verzorgt transporten van oliën en vetten voor de food- en non-foodsector in een groot deel van Europa, namelijk in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Dat kwaliteit hoog in het vaandel staat, blijkt ook uit de diverse certificeringen. Reeds in januari 1993 behaalde Van de Brug het ISO 9002-certificaat. HACCP en GMP-certificaten volgden in 1999 en 2000. De werkplaats is ook een erkend leerbedrijf, gecertificeerd door Innovam. Sinds oktober 2012 heeft Van de Brug een eigen opleidingstruck voor scholing en training.

Lees ook:25 MAN’s voor NTM
Lees ook:Weer vier MAN’s voor MBH Transport..
Lees ook:MAN levert drie trucks aan CWS Nederland…
Lees ook:MAN’s voor Dé-Gé Transport
Lees ook:Fikse order voor MAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.