MAN levert drie trucks aan CWS Nederland…

MAN CWS-kiest-voor-MAN-01_thumbCWS Nederland B.V. rijdt sinds kort met drie nieuwe MAN’s TGS 18.360 4×2 BLS-trekkers met LX-cabine. Goede ervaringen met het rijgedrag en de service liggen ten grondslag aan de keuze voor MAN. De drie nieuwe MAN’s TGS zijn geleverd door MAN Eindhoven.

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Op dit vlak is het bedrijf al jaren marktleider in Nederland. Het hoofdkantoor van CWS Nederland B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Daar bevindt zich ook de wasserij voor handdoekrollen en schoonloopmatten. CWS Nederland B.V. is onderdeel van CWS-boco International GmbH, dat is gevestigd in Duisburg en in vijftien Europese landen is vertegenwoordigd met de merken CWS (sanitaire hygiëne) en/of boco (bedrijfskleding).

MAN CWS-kiest-voor-MAN-02_thumbDe komst van een nieuwe serie Euro 6-trucks voelt aan als een doorstart. “Met MAN hebben we in het verleden altijd goede ervaringen gehad. Bij de keuze voor de nieuwe TGS-trekkers met Euro 6 hebben onze chauffeurs beslist ook een rol gespeeld. Misschien is de voorliefde voor bepaalde merken de laatste jaren minder sterk dan vroeger, maar in het algemeen merken we dat MAN binnen ons bedrijf goed bevalt bij de chauffeurs. En dan bedoel ik niet alleen de trucks, maar ook de service van het MAN-dealernetwerk. Chauffeurs vinden het ook heel prettig als ze snel en goed worden geholpen.”

Lees ook:Nieuwe MAN voor Koller Transport
Lees ook:25 MAN’s voor NTM
Lees ook:MAN voor bloemenhandel…
Lees ook:MAN’s voor v.d.Brug Tanktransport
Lees ook:Transporteur beloont chauffeurs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.