Weer vier MAN’s voor MBH Transport..

MBH Transport uit Barendrecht ontving onlangs de sleutels van al weer vier nieuwe MAN 6×2 trekkers. Het wagenpark van het jonge, maar snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels 22 voertuigen. Dat is inclusief de vier nieuwe MAN TGX 26.440 trekkers met voorloopas.
MBH Transport werd vijf jaar geleden opgericht in de Rotterdamse Waalhaven. Twee jaar later verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Barendrecht, maar ook daar lijkt het familiebedrijf al uit zijn jas te groeien. De jonge vloot van MBH Transport wordt ingezet voor het vervoer van zeecontainers, tank- en bulkcontainers en ferrytrailers. Ook ADR-vervoer behoort tot de specialismes van het bedrijf. MBH rijdt voornamelijk binnen de Benelux, maar ritten naar Frankrijk en Duitsland komen ook voor. De nadruk ligt echter op de relatief korte ritten binnen Nederland.

Onlangs werd het wagenpark uitgebreid met vier nieuwe MAN TGX 26.440 trekkers. De 6×2 trekkers zijn uitgerust met een voorloopas waardoor er nooit sprake is van een te hoge achteraslast. De trekkers zijn uitgevoerd met de ruime XLX slaapcabine, inclusief een complete spoilerset. Aan de striping en de uiterlijke verschijning is duidelijk aandacht besteed.

Lees ook:Nieuwe MAN voor Koller Transport
Lees ook:Euser Transport kiest voor MAN
Lees ook:Fikse order voor MAN
Lees ook:MAN’s bij Van Tiel Transport…
Lees ook:Fikse order voor MAN Trucks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.