Zware jongen geleverd door MAN

MAN 01_IMG_7134_thumb6,5 kuub beton kunnen meenemen met een betonpompmixer op een onderstel met vier assen. Met die eis klopte betonmortelcentrale Van der Kamp B.V. Amersfoort aan bij Roordink Bedrijfswagens, omdat MAN een dergelijk voertuig af fabriek kan leveren. Van der Kamp B.V. beschikt dus sinds kort over een MAN TGS 35.400 8×4-4 BL Euro 5 EEV met Tipmatic-automaat. De nieuwe betonpompmixer is geleverd door Roordink Bedrijfswagens, vestiging Barneveld. Ook heeft Van der Kamp een MAN TGX 4×2 Euro 6 aangeschaft voor het trekken van betonmixertrailers met 13 kuub laadvermogen.

MAN 03_IMG_7128_thumbDe goede eerdere ervaringen van Van der Kamp met MAN en met dealer Roordink Bedrijfswagens hebben eveneens meegewogen bij de keuze. Twee jaar geleden zette Van der Kamp de eerste MAN in. Dat was een vijf-assige betonmixer. Nu zijn daar dus de betonpompmixer en de trekker bij gekomen.

Het Zwolse familiebedrijf Van der Kamp B.V. heeft betoncentrales in Amersfoort, Moerdijk, Zaandam en Zwolle. Alle centrales voldoen aan de hedendaagse hoge eisen.

Lees ook:Nieuwe MAN voor Koller Transport
Lees ook:Fikse order voor MAN
Lees ook:BDU kiest opnieuw voor MAN
Lees ook:MAN met zware delegatie op bouwbeurs
Lees ook:MAN voor Willard Transport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.