Philips houdt xenonlampen origineel

Philips image001Philips is de eerste fabrikant van autoverlichting die sonds kort de verpakking van elke nieuwe xenonlamp voorziet met een authenticiteitscertificaat (COA). Op deze manier wil Philips klanten en consumenten behoeden voor de koop van namaak-verlichtingsproducten.

Via online en offline distributiekanalen worden steeds vaker namaak Philips xenonlampen aangeboden. Deze lampen zijn slechte imitaties van inferieure kwaliteit. Het kopen, verkopen of het bezit van namaakproducten is bovendien onwettig. Philips ontwikkelde het Authenticiteitscertificaat (COA), een unieke veiligheidscode die op elke verpakking staat.

Wanneer de verpakking onder een sterke lichtbron wordt gehouden, straalt de veiligheidscode in de kleuren van de regenboog door de iriserende technologie. Er is ook een bewegende code die, wanneer deze onder direct licht gehouden wordt, een bewegend cijfer toont dat overeenstemt met het laatste cijfer van de veiligheidscode. Door de hoek waarmee het COA onder direct licht wordt gehouden te veranderen, lijkt het of het cijfer op en neer beweegt. Professionals kunnen nog een extra verificatie uitvoeren door met een vergrootglas te controleren of de microcode naast het Philips-logo overeenstemt met de veiligheidscode.
Aan de hand van de veiligheidscode en de andere speciale beveiligingselementen kunnen professionals de authenticiteit van Philips-producten verifiëren op een speciaal, beveiligd internetplatform. Professionals kunnen ofwel de QR-code inscannen of gaan naar www.philips.com/original.
Philips wil haar klanten beschermen tegen slechte imitaties van inferieure kwaliteit die kunnen leiden tot schade aan voertuigen of persoonlijk letsel.

Lees ook:Philips ColorVisionlicht in het donker….
Lees ook:Weer meer licht in de duisternis
Lees ook:Renault en Philips steken samen lampjes aan…
Lees ook:Toyota weer in de prijzen
Lees ook:De auto als rijdende werkplek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.