Total App om tankstations te vinden

Ik weet niet hoe het u vergaat als u met uw werk- of luxepaard op wielen ergens wilt tanken, echt merkgevoelig ben ik zelf niet. Wel wat prijsgevoelig, want om nu meteen tien cent per liter meer te betalen voor een bekend merk gaat me toch wat ver. Zeker als veelrijder loopt dat snel op. Total Nederland heeft deze week een gratis app gelanceerd voor álle smartphonegebruikers. Hiermee zien zij binnen enkele vingerveegbewegingen waar het dichtstbijzijnde Total-tankstation te vinden is, inclusief Google-based routeplanner, openingstijden, actuele productaanbiedingen en eventueel hun huidige spaarsaldo (uitgedrukt in Power Points). De app is bovendien een uitkomst voor abonnees van Total Assistance die (gratis) pechhulp nodig hebben. Wellicht ziujn er mensen die dit handig vinden, meteen downloaden zou ik denken.

Volgens Total voegt de app een nieuwe dimensie toe aan de social media-aanpak van de brandstofleverancier. Deze toegankelijke, leuke en praktische tool helpt het bedrijf een relatie op te bouwen met de klanten én volgers. Total gelooft dat deze nieuwe app een belangrijke rol kan spelen in dit proces. Binnenkort wordt de applicatie nog verder uitgebreid met een motorolie-adviesmodule, een koppeling naar Facebook- en Twitter-accounts én zelfs een spelletje voor de kinderen.

Total heeft een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations. In Nederland is het geen grote speler, maar dat zal wellicht veranderen als we allemaal die app downloaden en benutten.

Lees ook:Total´s nieuwe tool voor fleetmanagers…..
Lees ook:Total introduceert handige app
Lees ook:Total breidt Cafe Bonjour-concept uit…
Lees ook:Zuinigheid voorop bij Total
Lees ook:COPA Prijzen voor Total tankstations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.