Total´s nieuwe tool voor fleetmanagers…..

Zuinig rijden is volgens brandstofleverancier Total nog steeds een belangrijk thema onder Fleet Managers en zakelijke rijders, zowel vanuit een ecologisch als een economisch standpunt. Om Fleet Managers hierin te ondersteunen, heeft Total een speciale tool ontwikkeld: My EcoDrive.
Via My EcoDrive ontvangt de Fleet Manager maandelijks een rapportage met gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van alle berijders, in vergelijking met alle andere rijders in hetzelfde wagenpark. De berijders zelf ontvangen een persoonlijke e-mail met daarin hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot in vergelijking met die van hun collega’s, samen met diverse tips om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

Total logoBerijders kunnen de rapportage makkelijk vergelijken met die van hun collega’s, hierdoor stimuleert My EcoDrive hen om hun rijstijl aan te passen. Fleet Managers kunnen dit effect zelf verder versterken door My EcoDrive te gebruiken als basis voor een zuinig rijden-campagne, in combinatie met aanvullende communicatie en incentives.
Ellen van Keulen, Marketing en Development Manager, van Total Nederland N.V.: “De tool is allereerst ontwikkeld voor de rijders. My EcoDrive geeft inzicht in de effecten van hun rijstijl en moedigt hen aan om hun prestaties te verbeteren. Op die manier maken we zuinig rijden leuker.”

Fleet Managers kunnen My Ecodrive eenvoudig aanvragen via http://total.nl/ecodrive.html.

Lees ook:Speciale software van Total….
Lees ook:Zuinigheid voorop bij Total
Lees ook:Ford Fiesta ST blijkt superzuinig
Lees ook:Besparen met ‘groene banden’…
Lees ook:Business Lease helpt wagenparkbeheerders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.