Rick Winkelman gaat horizontaal

Sportjournalist en televisiecommentator Rick Winkelman zal vanaf vandaag, 9 februari, naast zijn maandelijkse autosportshow op Traffic Radio, voortaan elke donderdag een vaste plek krijgen in de programmering van Traffic Radio. Winkelman presenteert wekelijks afwisselend programma’s over autosport, fietsen, auto’s en motorsport.

Rick Winkelman zal dus voortaan elke donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur te horen zijn op de verkeerszender Traffic Radio. Elke eerste donderdag van de maand wordt gestart met de Traffic Radio Autosportshow, waarin gasten uit de autosportwereld worden ontvangen. De tweede donderdag van de maand staat in het teken van fietsen, gevolgd door een programma waarin automerken te gast zijn en de maand wordt afgesloten met een nieuw motorsportprogramma.

Lees ook:Traffic Radio start Autosportshow
Lees ook:Winkelman op Wielen komt terug…
Lees ook:Traffic Radio strikt Winkelman
Lees ook:Journalisten krijgen spreekbuis via Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio; dagelijks verslag Dakar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.