Traffic Radio start Autosportshow

Sportjournalist en televisiecommentator Rick Winkelman zal vanaf donderdag 2 februari a.s. maandelijks op Traffic Radio te horen zijn met de Traffic Radio Autosportshow. De Autosportshow is het eerste programma op de Nederlandse radio dat geheel in het teken van deze tak van sport staat. Winkelman ontvangt in dit programma o.a. de top van de Nederlandse autosport. Zo schuiven in de eerste show Huub Rothengatter, Tim Coronel en het jonge Nederlandse racetalent Nyck de Vries aan.
De Traffic Radio Autosportshow wordt, elke eerste donderdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Rick Winkelman en oud 538 DJ Jente Kater. De insteek van het programma is dat zowel de autosportliefhebber als de luisteraar die minder bekend is met de autosport, op een heldere wijze wordt geïnformeerd. Rick Winkelman is geen onbekende voor Traffic Radio. Elke vrijdag praatte Winkelman de luisteraars van Traffic Radio voorheen al bij met de ontwikkelingen in autosportland in het Castrol Edge Autosportnieuws.

Lees ook:Rick Winkelman gaat horizontaal
Lees ook:Journalisten krijgen spreekbuis via Traffic Radio
Lees ook:Winkelman op Wielen komt terug…
Lees ook:DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio
Lees ook:Traffic Radio; dagelijks verslag Dakar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.