Winkelman op Wielen komt terug…

Verslaggever Rick Winkelman en diskjockey Ron Lemmens zijn sinds donderdag, 13 september jl, weer iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen op Traffic Radio.
Het tweetal gaat na een zomerstop, en na het samen met de BOVAG-gemaakte Tour de France-programma, verder met hun live-show en de informatieve mix van nieuws en achtergrondinformatie over auto’s, autosport en motoren.
Tegelijk wordt een programma ontwikkeld dat volledig is gericht op wielrennen en fietsen.
Ook de komende maanden worden Winkelman en Lemmens op de donderdagmiddag vergezeld door interessante gasten. Net als in de afgelopen periode, waarin naast een aantal vertegenwoordigers uit de automotive business is gesproken met onder andere Joop Atsma, Huub Rothengatter, Gerard de Rooy, Tom Coronel, Jurgen van den Goorbergh, Marc Lammers en Frits Wester.

Het programma krijgt een nieuwe naam: Winkelman Op Wielen en een iets gewijzigd format. Zo zullen er sfeerreportages te horen zijn en verzorgt de redactie van Autoweek het allerlaatste autonieuws. Overigens zijn de programma’s van Traffic Radio ook te horen via autoweek.nl

Rick Winkelman, die ook werkzaam is voor RTL en MotorsTV: “Ik heb de afgelopen maanden veel leuke dingen mogen doen op Traffic Radio. Ik heb veel plezier beleefd aan de donderdagmiddagshow maar ook aan het Tour de France-programma en de weekenden waarin we de 24 uur van Le Mans en het Goodwood festival of Speed hebben gevolgd. Het zal duidelijk zijn dat ik veel zin heb om het programma weer op te starten.”
Traffic Radio is de verkeerszender van Nederland. Traffic Radio brengt iedere file-dag een live verslag van de ochtend en- avondspits in Traffic Radio LIVE! Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) in de auto beschikt. Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl), Nederland.FM en onderweg via de gratis Traffic Radio iPhone app.

Lees ook:Traffic Radio start Autosportshow
Lees ook:Rick Winkelman gaat horizontaal
Lees ook:Traffic Radio en VerkeersInformatieDienst slaan handen ineen…
Lees ook:DJ Rick van Velthuysen nu bij Traffic Radio
Lees ook:Journalisten krijgen spreekbuis via Traffic Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.