Chantal Janzen favoriet onder automobilisten

Nederlanders zijn kuddedieren en als het er om gaat welke vouwen wij mannen mee zouden willen nemen in onze vierwieler of achterop de motor denken we niet veel verder dan onze tv-schermen breed zijn. Chantal Janzen is namelijk door de gemiddelde Nederlandse automobilist uitgeroepen tot favoriete carpooldate van het jaar 2011. In de nieuwe editie van Het Nationale Automobilisten Onderzoek werden automobilisten gevraagd om hun persoonlijke top drie samen te stellen van personen met wie ze graag een keertje zouden willen carpoolen. Chantal Janzen is met 16% tot meest begeerde vrouw verkozen om mee te carpoolen. Via een internetpanel werden in januari van dit jaar 614 automobilisten gevraagd naar hun mening.
Logischerwijs zijn het vooral de mannen die Chantal Janzen tot favoriet kiezen. Kennelijk is haar blonde koppie haar humor en jeugdig fraaie lijf voldoende reden om een ritje met haar te willen maken in onze Daewoo, Kia of Mazda. Opmerkelijk is dat we in haar voetsporen ook Prinses Maxima (14%) en Katja Schuurman (12%) tegenkomen. De complete Top 5 vrouwen om mee te carpoolen ziet er als volgt uit:
Top 5 vrouwen om mee te carpoolen:
1. Chantal Janzen 16%
2. Prinses Maxima 14%
3. Katja Schuurman 12%
4. Fatima Moreira de Melo 9%
5. Wendy van Dijk 8%
Maar ook Nederlandse vrouwen dromen. Ambitieus zelfs. Want onder de verkozen mannen zijn Mark Rutte en Barack Obama, met beiden 10%, tot carpoolfavorieten verkozen. Opvallend is dat mannen liever met premier Rutte zouden carpoolen dan vrouwen. Paul de Leeuw komt met 7% op de derde plaats. De complete Top 5 mannen om mee te carpoolen ziet er als volgt uit:
Top 5 mannen om mee te carpoolen:
1. Mark Rutte 10%
2. Barack Obama 10%
3. Paul de Leeuw 7%
4. Andre van Duin 6%
5. Matthijs van Nieuwkerk 6%
Gelukkig hebben ze het mij niet gevraagd, dan was het lijstje echt heel anders geweest. Want wat is er mis met die leuke buurvrouw/man of die sexy collega van kantoor? Niks toch? En die zou je zomaar wel aan boord van je eigen vervoer kunnen verwelkomen. Hoef je helemaal niet van te dromen…toch?

Lees ook:Mannen meestal naamgever kentekens
Lees ook:Hoog bezoek voor bijzondere auto’s in Apeldoorn
Lees ook:Autorijdend Nederland wil gewoon 130km/uur!
Lees ook:Jongeren gaan eerder carpoolen dan ouderen..
Lees ook:Renault sponsor expositie Het Loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.