Toyota geeft Aygo weg in APK-loterij..

Aygo x-Wave - Loterij 2017De Toyota APK Kenteken Loterij was een groot succes. Meer dan 32.000 Toyota rijders namen deel. Maar er kan er maar een de hoofdprijs winnen. De hoofdprijs, een nieuwe AYGO x-wave ter waarde van 16.586 euro, gaat naar mevrouw Van Lieshout uit Boekel, Noord-Brabant. De winnares ontving de sleutels vandaag bij Toyota dealer Oostendorp Auto Uden uit handen van Jan-Christiaan Koenders, algemeen directeur van Toyota Nederland.
In totaal hebben bijna 32.000 Toyotarijders aan de Toyota APK Kenteken Loterij deelgenomen, onder wie mevrouw Van Lieshout met een Toyota AYGO uit 2006. Haar all-in APK-keuring van slechts 19,95 euro levert nu een nieuwe Toyota AYGO x-wave met stijlvol canvas schuifdak op.

De in Cyan Splash Blue metallic gespoten Toyota AYGO x-wave valt enorm in de smaak bij de prijswinnares: “Ik kon het niet geloven. Je hoort zo vaak van nepberichtjes over gewonnen prijzen. Toen ik het kon bevatten, ben ik gaan zoeken op internet wat ik nou echt gewonnen had. Ik wil Toyota bedanken voor deze prachtige prijs en kijk ernaar uit om met de Toyota AYGO lekker te gaan toeren.”

Toyota hanteert het hele jaar door een vast all-in APK-tarief. Voor slechts 19,95 euro wordt een Toyota, ongeacht het bouwjaar, van top tot teen gekeurd. Het keuren van een oudere Toyota is zelfs extra voordelig, aangezien de kosten van bijvoorbeeld een verplichte emissietest (normaal 19,95 euro) bij de prijs inbegrepen zit. Het plannen van een afspraak kan eenvoudig online. Klanten kunnen blijven wachten en altijd binnen drie dagen terecht.

Lees ook:Toyota; nu al actiemodel nieuwe Aygo…
Lees ook:Toyota geeft prijzen nieuw Aygo….
Lees ook:Toyota Aygo; nu ook bij V en D!
Lees ook:Toyota actiemodellen Now!
Lees ook:Toyota doet Aygo en Yaris in de aanbieding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.