Opel brengt speciale Vivaro, de Innovation.

Opel Vivaro Innovation actiemodel 2017Opel geeft met de nieuwe Innovation 2.0 een vervolg aan de eerdere, exclusieve Innovation-uitvoering van de Vivaro. De oplage is beperkt tot slechts 200 exemplaren. Allemaal hebben ze een stoere uitstraling en een bijzonder rijke uitrusting. Vanaf begin april is de Opel Vivaro Innovation 2.0 leverbaar als Dubbele Cabine én als Gesloten Bestelvariant. De prijs begint bij 28.539 euro exclusief BTW en BPM. De Vivaro Innovation 2.0 is een speciale versie die bedoeld is voor liefhebbers van een stijlvol uiterlijk, comfort en aansprekende prestaties. De uitrusting is zeer omvangrijk met onder meer duurzaam eco-lederen bekleding, het uitgebreide navigatiesysteem Navi 80 en zwarte Innovation-striping.

En er is meer, zoals verwarmbare voorstoelen, een bestuurdersstoel met arm- en lendensteun (6-voudig verstelbaar), Electronic Climate Control en Keyless Entry, vijf zitplaatsen (alleen de Dubbele Cabine) en een laadruimte met zijwandbekleding, een houten vloer en wielkastbetimmering. Het uiterlijk oogt extra stoer dankzij zwarte lichtmetalen wielen, de kleur Platinum Silver, sidebars, een dakspoiler, een beschermplaat voor de achterbumper en een genummerde Innovation-badge. Parkeersensoren en een achteruitrijcamera maken manoeuvreren uiterst plezierig en veilig.

Opel levert de Vivaro Innovation 2.0 met de krachtige en zuinige 1.6 CDTI BiTurbo-dieselmotor met een vermogen van 107 kW (145 pk). Deze geavanceerde diesel met twin turbo’s en start-/stoptechnologie voldoet bovendien aan de Euro 6-emissienorm. Opel levert de Vivaro Innovation 2.0 als ruime luxe Dubbele Cabine L2 voor een zeer scherpe prijs van 32.889 euro exclusief BTW en BPM. De Gesloten Bestel L1-variant is er vanaf 28.539 euro exclusief BTW en BPM.

Lees ook:Opel brengt bijzondere Vivaro…
Lees ook:Opel geeft prijzen voor Vivaro Combi en Tourer
Lees ook:Opels nieuwe bedrijfswagens, weer schoner!
Lees ook:Opel boetseert nieuwe Vivaro
Lees ook:Businessclass voor Opel bestellers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.