Businessclass voor Opel bestellers

Geheel volgens traditie biedt Opel Bedrijfswagens weer een aantrekkelijke voordeelactie die gelijk valt met de BedrijfsautoRAI 2012. Indernemers die in de actieperiode een Opel Combo, Vivaro of Movano aanschaft, krijgt een gratis Businesspakket meegeleverd, waarbij het voordeel kan oplopen tot 1.440 euro. De actie geldt vanaf de start van de BedrijfsautoRAI op 17 april en loopt door tot en met 4 mei 2012. De aantrekkelijke 3+3-deal op de Combo en 5+5-deal op de Vivaro en Movano blijven daarnaast ook gewoon geldig.
Het Businesspakket voor de Opel Combo bestaat uit airconditioning en een radio/cd-/mp3-speler met bediening vanaf het stuurwiel. Het pakket heeft een waarde van 995 euro, maar gedurende de actieperiode biedt Opel het gratis aan.
Voor de Vivaro bestaat het Businesspakket behalve uit airconditioning ook uit elektrisch bedienbare zijruiten met ‘one touch’ functie, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en cruisecontrol met bediening vanaf het stuurwiel. Met dit gratis pakket bespaart de klant 1.145 euro.
Het Businesspakket voor de Movano is nog uitgebreider. Het bestaat uit een lange lijst aan extra’s, waaronder een radio/cd-/mp3-speler, telefoonvoorbereiding met Bluetooth en een Comfort-bestuurdersstoel met zes verstelmogelijkheden. Het voordeel voor de Movano-klant bedraagt 1.440 euro. Deze actie geldt ook bij de Opel bedrijfswagendealers.

Lees ook:Opel pakt bestelautolijn aan…
Lees ook:Opel showt nieuwe lijn bedrijfswagens
Lees ook:Opel maakt bestellers schoner
Lees ook:Opel voert actie!
Lees ook:Opel past bedrijfswagens aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.