Opels nieuwe bedrijfswagens, weer schoner!

Opel heeft de Vivaro voor het modeljaar 2012 (start productie vanaf september dit jaar) op diverse punten verbeterd. Dankzij nieuwe ecoFLEX-motoren is deze bekende bedrijfswagen nu een van de meest efficiënte modellen in zijn klasse. Ondanks de technische verbeteringen – de motoren zijn ook flink zuiniger geworden –zijn de prijzen ongewijzigd gebleven ten opzichte van het vorige modeljaar. En dat is goed nieuws voor de gebruikers, ondernemers en in het midden- en kleinbedrijf. De nieuwe Opel Vivaro is vanaf nu leverbaar voor prijzen die beginnen bij € 16.990 excl. btw/bpm.

Belangrijk
De belangrijkste verandering aan de Opel Vivaro is de toevoeging van drie nieuwe ecoFLEX-motoren. Hiermee is de veelzijdige bedrijfswagen zuiniger en bovendien schoner dan voorheen. De Vivaro met de laagste CO2-uitstoot (180 g/km) is de 2.0 CDTI ecoFLEX met 66 kW/90 pk. De andere ecoFLEX-varianten zijn de 2.0 CDTI met 84 kW/114 pk, leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of zestraps Tecshift versnellingsbak; een gerobotiseerde handbak die het zuinige verbruik van een handgeschakelde versnellingsbak combineert met het gebruiksgemak van een automaat. Opel rust alle uitvoeringen van de Vivaro uit met een roetfilter om de uitstoot van fijnstof tot een minimum te beperken. Hiermee voldoet de Opel Vivaro nu al aan de Euro 5 emissienorm welke vanaf 1 januari 2012 verplicht is voor bedrijfswagens.
Opel levert de Vivaro ook met een nog krachtiger 2.5 CDTI-motor. Die levert 107 kW/146 pk en is leverbaar met zowel een handgeschakelde versnellingsbak als met de geautomatiseerde Tecshift-handbak.

Lees ook:Opel verzakelijkt de Corsa en Insignia
Lees ook:Opel maakt bestellers schoner
Lees ook:Opel Meriva, lekker scherp geprijsd…
Lees ook:Opel komt met nieuwe versie Zafira Tourer
Lees ook:Opel pakt bestelautolijn aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.