Op jacht tijdens Koninginnedag

Dit was de oogst van een ochtend over de Vrijmarkt van Almere lopen in 2008. Kostte dat? € 10,75

Voor iemand die gek is op alles wat rijdt en daartoe een aardige verzameling opbouwde van leesbare zaken en miniatuurauto’s is er naast de wekelijkse rommelmarkten een dag die bijna als heilig in de agenda wordt gezet; Koninginnedag. Voor dag en dauw er op uit om op verschillende plekken in het land op zoek te gaan naar aantrekkelijke zaken voor ‘weinig’. En geloof me maar, elk jaar wordt de collectie uitgebreid met de leukste onderdelen voor een van de liefhebberijen. Dat ene boek, die foto, een instructieboekje, kunstzinnig object of wat ook. Modelauto’s komen ook vaak mee naar de basis. Meestal in goede tot zeer goede staat, voor een prikkie gevonden. Nu is de tijd van de oude Dinky’s en Corgi’s voor een zacht prijsje wel iets voorbij, maar af en toe lukt het toch nog wel. Ik moet er vroeg voor uit bed, neem de spierpijn op de koop toe en heb een soort ingebakken radar om zaken op te pikken die een ander laat staat of over het hoofd ziet. Daarbij werken vrouwlief en ik nauw samen. Ik kijk ook voor haar (zij spaart andere verzamelobjecten) maar zij zeker voor mij. En zo komen er dus aan het eind van de dag heel wat leuke nieuwe aanwinsten op tafel die dan weer in de komende dagen worden tussengevoegd bij de bestaande collecties. Dit houdt in dat ik er vandaag even niet ben. Morgen wel weer en dan meld ik me weer met de dagelijkse nieuwtjes…….Gaat u zelf ook op zoek naar nieuwe aanwinsten op een van de rommel- of vrijmarkten wens ik u heel veel succes!

Lees ook:Toyota en Mazda; samen zijn we sterker!
Lees ook:Meer nieuws bij Audi, om 12:00 vandaag is het eerste filmpje van de A8 op het net verschenen
Lees ook:Mysterieuze truck….
Lees ook:Samenwerking fabrikanten op gebied elektroauto’s
Lees ook:Audi en Porsche gaan platforms delen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.