Blauwe auto? U is een kalm persoon

Ook zo genoeg van uw zilvergrijze auto? Dan bent u niet de enige. Lakkenleverancier DuPont weet in Automotive te melden dat zilvergrijs uit is. Populair is momenteel grijs-met-daarin-een-scala-aan-kleurtinten en een krachtiger blauw. Maar let op: de Belgen kunnen aan de hand van uw kleurkeuze vertellen wat voor een persoon u bent!

Zes jaar was zilvergrijs de meest populaire kleur. Dat is nu voorbij. Volgens DuPont gaat de kleurenliefde van de autokoper zover dat maar liefst 40% van de consumenten bereid is van merk te veranderen als ze bij het merk van hun eerste voorkeur niet de kleur kunnen krijgen die ze willen. Om in te spelen op de nieuwe consumentenvoorkeuren heeft DuPont honderd nieuwe autokleuren ontwikkeld die het de komende drie jaar onder de themanaam ‘Appetite for Colour’ aan auto-ontwerpers zal voorleggen. Maar pas op: een kleur vertelt heel wat over de mensen daarachter! Dat meent althans de Belgische site Leukedinges. Een citaat over de kleur groen: ‘U is eerder behoedzaam en observeert graag de dingen. Nochtans is u ook nieuwsgierig en gesteld op comfort. U wil een auto die groot, maar niet te groot is. U rijdt het liefst in een luxueuze gezinswagen’. Een oproep aan alle groene autobezitters: klopt dit?

Lees ook:Geen Belgische Opels meer…
Lees ook:Korte ritjes met je diesel? Schade? Geen garantie!
Lees ook:Nederland is gek op grijs…
Lees ook:Parkeren op vliegvelden; soms peperduur!
Lees ook:Restwaarde bepaald door geliefde extra’s…

2 reacties op “Blauwe auto? U is een kalm persoon

  1. Werner de Graaf

    Groene rijders behoedzame rijders? Rijden er daarom geen groene bolides meer in de Formule 1 ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Oet

    “U is eerder behoedzaam en observeert graag de dingen”: Misschien tijd voor Christijan Albers om over te stappen op groen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.