Hyundai kiest beste monteurs…

Jeroen Feenstra van Autobedrijf Herwers Zutphen is de beste Hyundai-technicus van Nederland. Jeroen won de Nederlandse Hyundai Skill Olympics in Sassenheim. In oktober dit jaar verdedigt hij de Nederlandse eer tijdens de World Skill Olympics in Korea. Hendri Vlieger van Auto Palace Zwolle werd tweede. Hij wordt namens Nederland afgevaardigd naar de Europese wedstrijd voor Hyundai-technici.

De World Skill Olympic is een tweejaarlijkse wedstrijd in Zuid-Korea waar de beste Hyundai-technici van de wereld aan deelnemen. Dit jaar zullen meer dan 90 technici uit 60 landen aan de titelstrijd deelnemen. Jeroen Feenstra, die enkele jaren geleden al een keer als tweede eindigde in de Nederlandse competitie voor beste Hyundai-technicus, verdedigt in Seoel de Nederlandse driekleur.

Lees ook:Amstelveense Hyundai dealer wint competitie
Lees ook:Top Hyundai verlaagt eigen salaris…
Lees ook:Hyundai gelooft in waterstof
Lees ook:Hyundai vindt van Gogh…
Lees ook:Hyundai komt met eigen sportief merk; N!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.