Fusie onder A.A.S. label

Sinds 1 april jl. zijn Huisman Autoschade in Maasdijk en Autoherstel Van der Schans in De Lier gefuseerd tot een nieuw, duurzaam, one stop shop schadeherstelbedrijf: A.A.S. Westland Autoschade. “Ons DNA is nagenoeg gelijk en dat maakt het eenvoudig om onze kracht en kennis te bundelen”, zeggen ondernemers Dirk van der Schans van het gelijknamige schadebedrijf en Monique van den Bos van Huisman Autoschade. “Samen gaan wij een bedrijf neerzetten dat klaar is voor de toekomst.” Het nieuwe bedrijf is ondergebracht in het pand van Van der Schans in De Lier, dat eerst grondig wordt verbouwd en fors wordt uitgebreid tot ruim 3.000m2 .

Het pand in De Lier wordt flink uitgebreid en verbouwd om straks voor alle schadevraagstukken een passende oplossing te bieden. Naast herstel aan personenauto’s, bestelauto’s, trucks, caravans, campers en scooters biedt A.A.S. Westland Autoschade ook ruitherstel, onderhoud en bandenservice. Verder heeft het bedrijf ‘Merk Erkend Schadeherstel’ in huis voor Opel, Peugeot en Toyota.

Met de twee biomassaketels, die het pand en de spuitcabines verwarmen, is A.A.S. Westland Autoschade ook het eerste gasneutrale schadebedrijf van Nederland. Een biomassaketel verbrandt, in tegenstelling tot gas- of olie-gestookte ketels, biomassa zoals pellets of houtsnippers en is daardoor duurzamer en milieuvriendelijker.

A.A.S. Westland Autoschade is ontstaan uit een fusie van Autoschade van der Schans en Autoschade Huisman (voorheen in Maasdijk). Op de huidige locatie van Van der Schans op De Hondert Margen 9 in De Lier wordt de laatste hand gelegd aan het vernieuwde en uitgebreide pand. Hier kan iedereen terecht met schade aan personenauto’s, bestelauto’s, trucks, caravans, campers en scooters, ruitherstel en cosmetische schades. A.A.S. Westland Autoschade biedt verder APK-keuringen, onderhoud en bandenservice: alles onder één dak.

Lees ook:MAN voor bloemenhandel…
Lees ook:Barten expandeert met Nissan…
Lees ook:Hoorn krijgt weer een Mazda-dealer; Pierre!
Lees ook:Klanten waarderen Korterink Meppel nu al!
Lees ook:Jaguar en Land Rover in Den Haag naar Romijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.