Suzuki Luykx opent nieuw pand in Amsterdam Z.O.

Suzuki-LuykxSuzuki breidt het dealernetwerk verder uit. Auto Luykx opent per april 2015 een nieuwe vestiging in Amsterdam Zuidoost. Daarmee is Suzuki nog sterker vertegenwoordigd in de hoofdstad.
Auto Luykx is dé Suzuki-dealer voor Amsterdam en omstreken. Het gerenommeerde familiebedrijf dat in 1989 werd opgericht, heeft al Suzuki-dealervestigingen in Hoofddorp en Amsterdam Westpoort. Per april komt daar een derde vestiging bij.

“We hebben lange tijd zocht naar de ideale locatie in Amsterdam Zuidoost. Deze nieuwe vestiging aan de Keienbergweg is écht perfect en voldoet aan alle wensen”, vertelt Carlos Cuvelier, die samen met zijn vrouw Bianca de bedrijven runt. “Nu zijn we voor heel Amsterdam goed bereikbaar!”

De grote openingsshow van de nieuwe Suzuki-vestiging van Auto Luykx begint op 3 april en gaat door in het paasweekend. “We gaan dan gelijk goed van start met mooie aanbiedingen. Zo ontvangen alle buurtbewoners van ons een waardecheque. Die is goed voor € 1.000,- extra inruilpremie bij de aankoop van een nieuwe Suzuki”, aldus Cuvelier.

De nieuwe Suzuki-showroom van Auto Luykx is gevestigd aan de Keienbergweg 111 in Amsterdam Zuidoost.

Lees ook:Renault Amsterdam wordt Arend Auto
Lees ook:De een zijn dood is….
Lees ook:Citroen gaat verhuizen – na 80 jaar weg van Stadionplein!
Lees ook:Suzuki’s wereldpremiere
Lees ook:Suzuki krijgt compliment Consumentenbond..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.