Citroen gaat verhuizen – na 80 jaar weg van Stadionplein!

Citroengebouw Amsterdam-gescand-01De vestigingen van de Citroën-dealer te Amsterdam aan het Stadionplein en in Zuidoost gaan per eind van het jaar verder op één locatie. Gekozen is voor een locatie waarbij de Citroën-modellen [personenwagens en bedrijfswagens] en de DS-modellen apart kunnen worden getoond en er nog beter service geboden kan worden aan klanten.
Na meer dan 80 jaar op het Stadionplein gevestigd te zijn en meer dan 18 jaar in Amsterdam Zuidoost, slaan de vestigingen van de Citroën-dealer in Amsterdam een nieuwe weg in door zich op één locatie te gaan vestigen.

‘Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk’ aldus directeur Raymond Crezee. ‘Op papier zijn beide bedrijven al één, en in de praktijk blijft het een uitdaging de bedrijfsvoering vanuit 2 locaties te verrichten, zeker met een vestiging die zich in feite midden in een woonwijk bevindt zoals op het Stadionplein. We zijn dus op zoek gegaan naar één goed bereikbare locatie met prima parkeergelegenheid waar we waar we klanten en nog beter van dienst kunnen zijn en de allernieuwste Citroën èn DS-modellen kunnen tonen, verkopen en repareren’.

De nieuwe locatie voor Citroën Amsterdam is gevestigd aan de Pieter Braaijweg 2 in Amsterdam-Duivendrecht vlak langs de Ring van Amsterdam. Op dit adres bevindt zich nu nog een BMW-dealer. De verhuizing staat voor eind van dit jaar gepland. maar tot die tijd kunnen Citroen rijdende klanten nog steeds terecht op het Stadionplein en in Zuidoost voor de aanschaf van en reparaties aan hun auto.

Lees ook:Citroen verhuist in Amsterdam
Lees ook:Nieuw hoofdkantoor PSA in Nederland
Lees ook:Suzuki Luykx opent nieuw pand in Amsterdam Z.O.
Lees ook:De een zijn dood is….
Lees ook:Van Mossel neemt Citroën Amsterdam over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.