Duurzame Hyundai-dealer

Hyundai-Cluistra-Nieuwegein_604Hyundai-dealerbedrijf Cluistra uit Nieuwegein is een officieel Erkend Duurzaam Autobedrijf. Cluistra krijgt het BOVAG-certificaat met die strekking tijdens de Green Experience Days (op 29 en 30 november a.s.) uitgereikt door wethouder Reusch van de gemeente Nieuwegein. Met het toekennen van het certificaat is het bewijs geleverd dat deze Hyundai-dealer in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Binnenkort volgen naar verwachting meer Hyundai-dealers dit voorbeeld.

Ook als werkgever heeft Hyundai Cluistra zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door hen goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Cluistra staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Hyundai.
Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar geldig.

Hyundai i10 2013 2De Green Experience Days bij Cluistra (vrijdag 29 november van 14.00-21.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00–17.00 uur) staan overigens niet alleen in het teken van het certificaat en de introductie van de nieuwe zuinige Hyundai i10. Cluistra heeft via diverse leveranciers de showroom volstaan met aantrekkelijke duurzame producten. Behalve de Hyundai-modellen zijn dit ook elektrische fietsen, zonnepalen (met energiebesparingtip) en voordelige biologische wijnen. Cluistra hoopt als klap op de vuurpijl ook de Hyundai ix35 met brandstofcel – Hyundai’s meest revolutionaire model dat geen CO2 maar slechts water uitstoot – te kunnen tonen.

De dealer zal op de genoemde dagen het certificeringsfeestje zeker willen vieren met haar klanten. Voordeel is te verwachten voor hen die duurzaam komen kopen. En dat men dan een bakje Max Havelaarkoffie krijgt tijdens de vriendelijke onderhandelingen over prijs en inhaal ligt in de lijn der verwachtingen.

Lees ook:Erkenning voor Koops Furness
Lees ook:Volvodealers duurzaam bezig…
Lees ook:Nieuwe dealer voor Mazda in Nieuwegein…Cluistra!
Lees ook:Renault milieubewust merk…
Lees ook:MAN-organisatie werkt duurzaam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.